Waarom zou je kiezen voor fruit op je werk?

Gezond, en verantwoord

Het belang van fruit op je werk is belangrijker als je wellicht zou denken. Er komen zoveel meer voordelen bij als op het eerste gezicht zal lijken. Fruit op het werk zal het werkplezier van werknemers verhogen en zorgen voor minder uitval door ziekte. U geeft elke werknemer de kans op aan de benodigde vitamine te komen en op deze manier is voor alle werknemers fruit op het werk binnen handbereik. Een extra fruitkist bij de entree zal daarnaast zeker goed ogen voor potentiële klanten die binnenlopen. Een betere eerste indruk over uw gezonde en vitale bedrijf kunt u bijna niet krijgen! 

fruit_op_je_werk_reboost_fruits

Dat ziet er toch heerlijk uit!

Het fruit dat wij aan jullie leveren wordt met uiterste zorg voor jullie geselecteerd. En geleverd tot in de kantine. Zo heb je met ontzettend weinig werk een enorm groot resultaat. Stem je collega’s tevreden met zo’n kleurrijke heerlijke fruitkist in de kantine! Gun ze deze gezonde voeding en frisse energie tijdens de werkdag.

Meer weten over onze visie en wie wij zijn? Bekijk dan onze over ons pagina. Hier laten wij u in een notendop kennis maken met ons bedrijf. 

Reboost Fruits is met trots!

De voordeligste leverancier van fruit op het werk!