Waarom fruit op het werk?

Fruit op het werk is een van de gezondste manieren om uw personeel te motiveren! Door de vitamine in diverse verse fruit zullen uw mensen minder snel ziek zijn en door de dag heen meer energie hebben. Fruit op het werk is daarnaast een mooie blijk van waardering voor uw personeel. U bent zuinig op het personeel en zorgt er graag voor dat zij gezond blijven.

Fruit op het werk, de gezonde brandstof

Naarmate de dag vordert verminderd de productiviteit van uw mensen, herkenbaar? Dan is fruit op het werk zeker iets voor u, naarmate de energie van de mensen afneemt zal dit ”bijgevuld” moeten worden. Met koffie? Een goede optie, maar niet de beste, fruit is de manier om uw mensen verse en frisse energie te geven voor de rest van de dag! De snelle gezonde suikers zullen zorgen voor een spoedig herstel van het energie niveau en hiermee de concentratie-en prestatieboog verbeteren. Naast dat uw mensen beter blijven presteren verminderd goede voeding ook de kans op ongevallen op de werkvloer. Als uw mensen fit en gemotiveerd blijven zullen zij beter opletten en hierdoor de kans verkleinen op ongevallen tijdens het werk. Een tekort aan goede voeding kan dan ook gevaarlijk zijn. 

Wat maakt fruit zo gezond?

Fruit bevat weinig calorieën  maar veel voedingsstoffen. Het eten van 2 stuks fruit is niet voor niks het advies. Het eten van fruit verlaagt de kans op diabetes type 2 en hart-en vaatziektes. Fruit bevat daarnaast vele vitamines die belangrijk zijn voor een frisse werkdag! 

Vitamine C zorgen bijvoorbeeld voor een energie boost en bevorderen een goede nachtrust. 

Waarom u geen vruchtensap moet aanbieden

Vruchtensap wordt vaak vervaardigd met diverse toegevoegde stoffen om de smaak en geur te versterken en om de houdbaarheid te verlengen. Door het toevoegen van suikers in deze sappen zit hier vrijwel net zoveel suiker in als in frisdrank. Er gaat dan ook niks boven een heerlijk vers stuk fruit op het werk. 

Zakelijke voordelen van fruit op het werk

Meer weten over de zakelijke voordelen van fruit op het werk? Dit kunt u hier vinden.