Reboost with Fruits!

Wij zijn al jaren actief in de fruitbranche. Waar wij begonnen als bedrijf dat thuis bij consumenten fruit afleverde in de regio. Zijn we inmiddels uitgegroeid tot de voordeligste leverancier van fruit op de zakelijke markt. Wij hebben in de loop van de jaren waardevolle samenwerkingen opgebouwd met onze leveranciers. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de beste prijs, en de beste kwaliteit! 

Onze kracht

fruit_op_je_werk_reboost_fruits

Voor jouw gemak

Met onze vaste bezorgers en contactpersonen zetten wij het fruit altijd precies op de plek waar jij het wil hebben!

Voordelig

Wij zijn gegarandeerd de voordeligste van Nederland!

Verantwoord

Ons fruit komt zoveel mogelijk bij telers uit de omgeving. Wij kennen onze telers persoonlijk en hebben hier regelmatig contact mee.

Maak kennis met de #1

Ervaar nu zelf de kwaliteit van ons fruit met een gratis proefpakket! Gratis aan te vragen en snel en persoonlijk geholpen!
Het voordeligste fruit op het werk

Onze visie

Reboost Fruits is een jong en snelgroeiend bedrijf wat zich specialiseert in het leveren van kwaliteitsfruit op zakelijke locaties. Dit doen wij met maar 1 doel: Uw werklocatie een stuk gezonder en lekkerder maken! Dit doen wij doormiddel van fruit van onze eigen kwekers en hoogwaardige kwaliteitscontroles. Wij bezorgen ons fruit op het werk tot in de kantine! 

Onze visie is vrij simpel, alle werknemers in Nederland moeten toegang hebben tot goed fruit op het werk. Fruit op het werk verbeterd de sfeer op de werkvloer, zorgt ervoor dat medewerkers toegang hebben tot gezonde voeding. Gezonde voeding verbeterd de efficiëntie op de werkvloer en zorgt voor minder ziekteverzuim. Door fruit uit onze eigen regio te gebruiken en onze routes zorgvuldig samen te stellen streven wij naar duurzaamheid!