Verantwoord fruit op het werk

Minimale verspilling

Efficiënte routes 

Lokaal en verstandig inkopen

Duurzame verwerking

Minimale verspilling

Omdat verspilling eeuwig zonde is hebben wij hier een oplossing voor gezocht. Het fruit dat na levering niet opgegeten is maar nog wel geschikt is voor consumptie nemen wij weer mee retour en brengen we bij de organisatie ‘N Tikkie Anders. Deze organisatie bestaat voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. In de lunchroom worden de appels bijvoorbeeld gebruikt voor overheerlijke appeltaart en van de sinaasappels wordt verse Jus de Orange gemaakt. Het fruit waar de lunchroom niks mee kan gaat naar de kinderboerderij en wordt gebruikt voor diervoeding. 

Efficiënte routes

Omdat het fruit nu eenmaal wel op uw bedrijf terecht moet komen zullen wij toch echt de weg op moeten. Om ervoor te zorgen dat we geen onnodige kilometers maken plannen wij zorgvuldig onze routes. Omdat wij wekelijks nieuwe klanten mogen verwelkomen zijn wij ook elke week bezig om de routes zo duurzaam mogelijk in te plannen. Op deze manier besparen wij elke dag opnieuw vele kilometers! Daarnaast halen wij het fruit bij lokale leveranciers zodat ook hier geen onnodige kilometers gemaakt te hoeven worden. 

Lokaal en verstandig inkopen

Wij zijn niet voor niks de voordeligste van Nederland. Omdat wij op een verstandige manier inkopen en dit bij lokale telers en groothandels in kopen hebben wij hier weinig kilometers voor nodig. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat al ons fruit uit Nederland komt. In Nederland groeien er namelijk ontzettend weinig bananen… Het fruit dat in Nederland goed groeit zoals bijvoorbeeld appels en peren komt bij onze lokale telers vandaan. Het fruit dat uit het buitenland moet komen halen wij bij de groothandel in onze regio. Deze groothandel importeert dit rechtstreeks bij de telers uit het buitenland. Zo houden wij controle over de eerlijke prijs voor de telers, en hoeven er zo min mogelijk kilometers afgelegd te worden voordat het heerlijke verse fruit bij u op kantoor in het kistje ligt.

Ondersteuning goede doelen

Omdat wij verantwoord en vitaal ondernemen erg belangrijk vinden steunen wij met Reboost Fruits diverse goede doelen. Hierbij steunen wij geen grote organisaties maar ondersteunen wij rechtstreeks bij de bron zodat we zeker weten dat het geld op de juiste plek terecht komt. 

Lunchroom 'n Tikkie Anders

Stichting Red de Bij

Prinses Maxima centrum

Gratis fruit op het werk proberen?

Zelf ervaren wat fruit op het werk doet voor uw organisatie? Wij bieden u nu de mogelijkheid om het gratis uit te proberen met onze proefkist! U kunt deze eenvoudig met 1 druk op de knop helemaal gratis en vrijblijvend uit te proberen!

Fruit_op_het_werk_kist

vraag hier uw pakket aan

Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

fruit_op_het_werk

Liever even bellen of ons een mailtje sturen? Geen probleem!

Bel: 06 14 83 18 85

Mail: reen@reboostfruits.nl