Fruit_aan_boom

Fruit op school! Nu met subsidie!

Gezonde voeding zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn, daarom heeft de Nederlandse overheid een nieuwe subsidie waarmee kinderen van gezinnen met een laag inkomen in aanmerking komen voor fruit op school. Fruit op school moet natuurlijk beschikbaar zijn voor iedereen. Dus ook de juffen een meesters mogen niet vergeten worden. 

Subsidie?

Dit jaar wordt er vanuit de overheid subsidie gegeven aan een gedeelte van de scholen. Met deze subsidie kunt u als school een ontbijt aanbieden aan uw leerlingen. Wij ondersteunen scholen hierin met de levering van fruit, snackgroenten en aanverwante artikelen. Ook helpen we u graag mee om de mogelijkheden van de subsidie te bekijken!

Gratis proberen?

Wij vinden het belangrijk om meer te zijn dan alleen een leverancier van fruit en groenten. Wij bieden door het jaar heen gratis leuke pakketten voor de leerlingen aan. Denk hierbij aan tekeningen, spelletjes en nog vele andere leuke artikelen, uiteraard allemaal fruit gerelateerd. Ook steunen we meerdere goede doelen om zo ons steentje bij te dragen.

 

Omdat wij achter onze dienstverlening en producten staan geven wij iedereen graag de kans om gratis en vrijblijvend kennis te maken met ons, en onze overheerlijke producten. Wilt u dit zelf ervaren? Vraag dan hieronder direct uw gratis proefpakket aan. 

Iedereen wordt blij van fruit op school

Naast de kinderen is het natuurlijk ook belangrijk om het personeel van een heerlijk stuk fruit te voorzien. Zo blijft het personeel gezond, gemotiveerd en fit gedurende de werkweek. Uit onderzoek blijkt dat personen op de werkvloer waar fruit wordt aangeboden zich meer gewaardeerd en gemotiveerd voelen dan werknemers op plekken waar dit niet gebeurd. 

proefkist fruit op het werk aanvragen

Hoe werkt het?

Onze adviseur komt bij u langs met een heerlijk proefpakket. We bekijken samen hoeveel stuks fruit u per week wenst en waar u de kisten wil laten neerzetten. Onze vaste bezorgers zetten het fruit precies waar u het hebben wil, of dit nu op één afdeling is of juist op meerdere plekken. Onze vaste bezorger komt vervolgens één of twee keer in de week langs om heerlijk vers fruit langs te brengen. 

De beste keuze!

Met trots kunnen wij zeggen dat wij de voordeligste leverancier van Nederland zijn! wij hergebruiken de kisten, stellen zorgvuldig de meest efficiënte routes samen om overbodige kilometers tegen te gaan en kopen ons fruit verstandig in.

Het fruit dat niet gegeten wordt zal niet worden verspild. Een zachte appel gaat bijvoorbeeld in de overheerlijke appeltaart van n’ tikkie anders. Een lunchroom waar mensen met een verstandelijke beperking hun dagbesteding vinden. Het overige fruit doneren wij aan een manege en een kinderboerderij. Zo wordt er niets verspild! 

Gratis proberen!

Gratis en vrijblijvend geniet van ons fruit? Wij komen graag bij u langs met een gratis proefkist!

fruit_op_het_werk