Fruit in de zorg! De gezonde bonus!

Een oprechte waardering voor het zorgpersoneel! Hoe kun je de collega’s nu beter waarderen als door bij te dragen aan een optimale gezondheid en een gezonde dosis werklust? 

 

De voordelen van het aanbieden van fruit aan de collega’s kent enorm veel voordelen! De effectiviteit vergroot, het ziekteverzuim verminderd en de werksfeer wordt vergroot! 

Green Deal 3.0

Het aanbieden van fruit aan werknemers (en bewoners/cliënten) draagt bij aan het aan het behalen van de Green Deal 3.0 voor de zorg. Door het aanbieden van een duurzame en gezonde voeding draag je bij aan de bewustheid voor duurzaamheid en het welzijn van de mensen binnen de zorgorganisatie. Wij zorgen voor een efficiënte en duurzame manier van leveren waardoor het fruit extra verantwoord is!

Gratis proberen?

Omdat wij achter onze producten en dienstverlening staan bieden wij nu de kans om dit gratis en geheel vrijblijvend uit te proberen! Onze adviseur komt met een heerlijk goed gevuld proefpakket naar je toe en verteld je alles wat je weten wilt over onze producten, de voordelen en onze dienstverlening. 

Iedereen wordt blij van fruit op het werk!

Iedereen wordt blij van een fel gekleurd stukje waardering in de pauze! Een kleine blijk van waardering en wat gezonde frisse energie om de rest van de dag of nacht weer te kunnen knallen!

proefkist fruit op het werk aanvragen

Hoe werkt het?

Onze adviseur komt bij u langs met een heerlijk proefpakketje. We bekijken samen hoeveel stuks fruit er per week gewenst zijn en waar u de kisten wil laten neerzetten. Onze vaste bezorgers zetten het fruit namelijk precies waar u het hebben wil! Of dit nu op 1 afdeling is of op meerdere plekken. Onze vaste bezorger komt vervolgens 1 of 2 keer in de week langs om het lekkerste verse fruit langs te brengen. 

De beste keuze!

Met trots kunnen wij zeggen dat wij de voordeligste leverancier van Nederland zijn! Dit kunnen wij zijn door het hergebruiken van de kisten, het zorgvuldig samenstellen van de meest efficiënte routes om overbodige kilometers tegen te gaan en het verstandig inkopen van ons fruit. 

Het fruit wat niet gegeten wordt zal niet worden verspild. Een zachte appel gaat bijvoorbeeld in de overheerlijke appeltaart van n’ tikkie anders. Een lunchroom waar mensen met een verstandelijke beperking hun dagbesteding vinden. Het overige fruit doneren wij aan een manege en een kinderboerderij. Zo wordt er niks verspild! 

Gratis proberen!

Gratis en vrijblijvend geniet van ons fruit? Wij komen graag bij u langs met een gratis proefkist!

fruit_op_het_werk