Fruit in de zorg! De gezonde bonus!

Een oprechte waardering voor het zorgpersoneel! Het beschikbaar stellen van fruit aan zorgpersoneel is een echte blijk van waardering. Door het eten van gezonde voeding gedurende de werkweek, draag je bij aan een gezonde werksfeer en een prettige werkomgeving.

 

Naast dat het natuurlijk erg lekker is, heeft fruit op de werkvloer nog veel meer voordelen. De effectiviteit wordt vergroot, het ziekteverzuim verminderd en het werkt een stuk prettiger. 

Green Deal 3.0

Het aanbieden van fruit aan werknemers en bewoners/cliënten draagt bij aan het behalen van de Green Deal 3.0 voor de zorg. Door het aanbieden van een duurzame en gezonde voeding draag je bij aan duurzaamheid en het welzijn van de mensen binnen de zorgorganisatie. Wij zorgen voor een efficiënte en duurzame manier van leveren waardoor het fruit extra verantwoord is!

Niet alleen zorgmedewerkers hebben baat bij gezonde voeding. Uiteraard vergeten wij de bewoners en cliënten van uw organisatie ook niet. 

Iedereen wordt blij van gezonde fruit in de zorg.

Gratis proberen?

Omdat wij achter onze producten en dienstverlening staan bieden wij nu de kans om dit gratis en geheel vrijblijvend uit te proberen! Onze adviseur komt met een heerlijk goed gevuld proefpakket naar je toe en verteld je alles wat je weten wilt over onze producten, de voordelen en onze service. 

proefkist fruit op het werk aanvragen

Hoe werkt het?

Onze adviseur komt bij u langs met een heerlijk proefpakket. We bekijken samen hoeveel stuks fruit er per week gewenst zijn en waar u de kisten wil laten neerzetten. Onze vaste bezorgers zetten het fruit namelijk precies waar u het hebben wil! Of dit nu op één afdeling is of op meerdere plekken. Onze vaste bezorger komt vervolgens één meerdere keren in de week langs om het lekkerste verse fruit te bezorgen. 

De beste keuze!

Met trots kunnen wij zeggen dat wij de voordeligste leverancier van Nederland zijn! wij hergebruiken de kisten, stellen zorgvuldig de meest efficiënte routes samen om overbodige kilometers tegen te gaan en kopen ons fruit verstandig in.

Het fruit dat niet gegeten wordt zal niet worden verspild. Een zachte appel gaat bijvoorbeeld in de overheerlijke appeltaart van n’ tikkie anders. Een lunchroom waar mensen met een verstandelijke beperking hun dagbesteding vinden. Het overige fruit doneren wij aan een manege en een kinderboerderij. Zo wordt er niets verspild! 

Gratis proberen!

Gratis en vrijblijvend geniet van ons fruit? Wij komen graag bij u langs met een gratis proefkist!

fruit_op_het_werk