Fruit op je werk

Ervaar nu gratis de voordelen!

Voordelen van fruit op het werk

Het aanbieden van fruit op je werk heeft enorm veel voordelen voor de efficiëntie en de gezondheid van het personeel. Met een gezond stukje fruit krijg je een stuk meer energie als met een energiedrankje of een snoepje en het is nog een stuk goedkoper ook! 

Naast de voor de hand liggende gezondheidsredenen valt fruit ook nog eens onder de nihilwaardering hierdoor is het volledige bedrag aftrekbaar. Dat is dan weer fijn voor de boeken!

Gezond en verantwoord!

Is het tijd voor een beetje extra waardering voor het personeel? Dan is het aanbieden van fruit een perfecte mogelijkheid om dit te doen! Uit onderzoek is gebleken dat medewerkers het enorm waarderen als het bedrijf hen op een verantwoorde manier waardering geeft en zo laat zien dat de gezondheid van de medewerkers belangrijk voor je is. 

Het aanbieden van tenminste 1 stuk fruit per dag per persoon zorgt ook echt voor een vermindering van ziekteverzuim

Het grootste assortiment voor de beste prijs!

Overweeg je aan de slag te gaan met fruit op het werk of ben je op zoek naar een nieuwe leverancier? Als voordeligste van Nederland met ook nog eens het grootste wisselende assortiment bieden wij nu de mogelijkheid om het fruit op het werk gratis te proberen! Vraag hier je proefkist fruit aan. 1 van onze adviseurs zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen om u geheel vrijblijvend onze befaamde proefkist te bezorgen.

Gratis proberen!

Gratis en vrijblijvend geniet van ons fruit? Wij komen graag bij u langs met een gratis proefkist!

fruit_op_het_werk